fbpx

Un any més, des de Monlau donem per finalitzada la Recollida d’Aliments per col·laborar amb Càritas en la distribució solidària d’aliments (DISA). Gràcies a tots i totes per col·laborar en aquest recapte solidari, amb les vostres aportacions d’aliments bàsics per a les famílies que més ho necessiten.

Durant aquests dies, els alumnes de Monlau d’ESO, Batxillerat i Formació Professional, han pogut portar aliments bàsics com llet, llegums, pasta, arròs, etc. que han anat dipositant al racó solidari de l’escola. D’altres, han optat per fer una recollida de diners a classe, per tot seguit, anar al supermercat per omplir un cotxet ple de provisions.

Una vegada acabada la recollida d’aliments, aquests s’han classificat i emmagatzemat en capses de cartró, per posteriorment,  dur-les a les associacions encarregades de repartir-ho a les famílies i veïns que més ho necessiten.

Tant Monlau com les famílies i veïns, us agraïm la solidària col·laboració!


×

Powered by WhatsApp Chat

× T'ajudem?