fbpx

ESO

Acompanyem al nostre alumnat durant el seu procés d’aprenentatge tècnic i maduratiu, per tal d’aconseguir l’autonomia personal.

ESO

Acompanyem al nostre alumnat durant el seu procés d’aprenentatge tècnic i maduratiu, per tal d’aconseguir l’autonomia personal.

Tutoria

Situem l’alumnat en disposició d’èxit i l’acompanyem, exercint un seguiment real i eficaç.

Idiomes

Incorporem l’anglès i el francès, juntament amb el castellà i el català, en moltes de les nostres assignatures.

Orientació

El nostre equip de psicòlegs treballa amb l’equip docent per intervenir en qualsevol situació i potenciar el talent.

Diversitat

La gestió de les diferències i la cooperació són vitals per aconseguir el desenvolupament maduratiu.

Projecte Educatiu

El Món està canviant vertiginosament. Els canvis tecnològics són el motor d’aquestes extraordinàries transformacions, però no es limiten a una parcel·la de la societat, sinó que condiciona tots els àmbits de la nostra vida.

COM HA DE RESPONDRE UN PROJECTE EDUCATIU A AQUESTS REPTES TAN FASCINANTS? HA DE CANVIAR LES SEVES MANERES DE PENSAR, DE FER, DE SENTIR I DE SER.

Els nostres alumnes seran educats i formats per integrar-se en una societat de la qual no coneixem exactament tot el que els demandarà. El que ens porta a formar-los en un coneixement flexible, plàstic i de fàcil acomodament a qualsevol repte que se’ls presenti.

Prioritzem un model de coneixement on “el saber” està condicionat al desenvolupament del “desig de saber”, de la capacitat d’accedir als coneixements. Fomentem el treball de recerca i les capacitats comunicatives. Generalitzem els hàbits de treballs cooperatius i la il·lusió per accedir a aprenentatges eficaços. Avaluem els èxits aconseguits i incitem a superar les dificultats.

Monlau no som punt i final, sinó el tret de sortida per a fer dels aprenentatges i del coneixement un estímul que ens acompanyi durant la resta de les nostres vides.

Pla d’estudis

L’Educació Secundària Obligatòria (ESO) és una eta educativa obligatòria per a totes els alumnes en edat escolar que s’estén al llarg de 4 anys després de l’Educació Primària, dels 12 als 16 anys.

L’ESO proporciona una formació necessària per seguir amb estudis de Batxillerat i Formació Professional de Grau Mitjà. S’estructura en quatre cursos dividits en dos cicles i s’organitza d’acord amb els principis d’educació comú i d’atenció a la diversitat de l’alumnat. A Monlau, a més a més, entenem l’ESO com una etapa clau per treballar amb els i les joves la seva orientació educativa i professional.

A l’ESO posem tots els recursos per proporcionar a tot l’alumnat una educació que els permeti assegurar un desenvolupament personal sòlid i adquirir les habilitats i les competències tecnològiques, culturals, socials i emocionals necessàries.

La finalitat es que els alumnes que cursen l’ESO es que adquireixen els elements bàsics de la cultura: humanístics, científics i tecnològics, desenvolupin i consolidin hàbits d’estudi i de treball, es preparin per la seva incorporació a estudis posteriors i/o coneguin el mercat laboral. Finalment, volem que siguin formats per a l’exercici dels seus drets i obligacions a la vida com a ciutadans.

A Monlau oferim en l’etapa de l’ESO un aprenentatge funcional i adaptat a la diversitat global dels alumnes. Fomentem el treball col·lectiu i cooperatiu i l’esforç individual en l’aprenentatge per tal d’enfortir la voluntat de treball i l’autonomia intel·lectual.

*subjecte a canvis del currículum per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

La tutoria

La nostra acció tutorial és l’eina que millor ens defineix. És la clau que ens permet acompanyar a l’alumnat en el seu procés de creixement tècnic i maduratiu

Entenem que la tutoria és una funció educativa que consisteix en orientar integralment als nostres alumnes. Una ajuda en totes les dimensions de la persona , coordinada pel tutor, per tal de què sigui exercitada per tots els agents educatius: professors, família, amistats, psicòlegs…

Continuïtat acadèmica

Després de l’ESO, podràs continuar estudiant el batxillerat o un cicle formatiu de grau mitjà de qualsevol especialitat. Descobreix els itineraris i la continuïtat acadèmica que podràs fer a Monlau:

Batxillerat

.
Coneix el programa acadèmic de Batxillerat a Monlau
.

Cicles Formatius de Grau Mitjà

Consulta la oferta formativa de cicles de grau mitjà de Monlau Estudis Professionals

Batxillerat

.
Coneix el programa acadèmic de Batxillerat a Monlau
.

Cicles Formatius de Grau Mitjà

Consulta la oferta formativa de cicles de grau mitjà de Monlau Estudis Professionals

Equip directiu

Iban Ventura

Iban Ventura

Director General

Joan Segarra

Joan Segarra

Director del Centre

Sònia Mendiola

Sònia Mendiola

Cap d'Estudis d'ESO i Batxillerat

Núria Pascual

Núria Pascual

Coordinadora d'Organització

María Mendiola

María Mendiola

Coordinadora d'Orientació

Manel García

Manel García

Coordinador de Projectes

Esteu interessats en estudiar l’ESO a Monlau?

Empleneu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible per resoldre tots els vostres dubtes i enviar-vos tota la informació que necessiteu.

     Segueix-nos a Instagram!

    Al nostre perfil de Instagram trobaràs un recull de les activitats que realitzen els nostres alumnes, els esdeveniments en què participem i d’altra informació d’interès.

    @monlau_esobat

    ESO i Batxillerat

    × T'ajudem?