fbpx

Monlau celebra l’acte de graduació d’ESO i Batxillerat 2024 en un emotiu esdeveniment a Barcelona

Aquest divendres, 31 de maig, Monlau celebra la graduació dels seus alumnes d’ESO i Batxillerat en un acte ple d’emoció i alegria. L’esdeveniment té lloc a l’Auditori de la Once, ubicat a la Gran Via de les Corts Catalanes, a prop de Plaça Espanya, i reuneix a més de 600 persones, entre alumnes, familiars i professors.

La jornada comença amb la graduació dels alumnes d’ESO, a les 18h. L’acte compta amb la intervenció del director general, Iban Ventura, qui dirigeix unes emotives paraules als graduats, i del director del centre, Joan Sagarra. També intervenen els tutors dels grups, i es projecta un vídeo amb fotos dels alumnes des de petits fins a l’actualitat, mostrant la seva evolució al llarg dels anys a Monlau.

Un dels moments més emotius de la cerimònia és l’entrega de les orles als graduats, seguida d’una foto de grup per immortalitzar aquest dia tan especial. A continuació, es projecta un vídeo del viatge de fi de curs que realitzen els alumnes a Astúries, i diversos alumnes voluntaris comparteixen els seus sentiments i reflexions sobre haver finalitzat aquesta etapa de la seva vida.

Finalment, l’acte conclou amb un emotiu vídeo elaborat pels professors, en el qual comparteixen la seva experiència i els seus millors desitjos per als seus exalumnes.

La tarda continua a les 20h amb la graduació dels alumnes de Batxillerat de Monlau, en un acte ple d’emoció i records. La cerimònia comença amb un vídeo nostàlgic que repassa la trajectòria de la promoció del 2006, recordant els moments més rellevants d’aquell any.

Seguidament, pren la paraula el director general, Iban Ventura, qui dirigeix unes emotives paraules als graduats, felicitant-los pels seus èxits i encoratjant-los a seguir endavant amb els seus somnis. Després, el director del centre, Joan Sagarra, dirigeix unes paraules als alumnes i a les seves famílies.

Un dels moments més emotius de la nit és la projecció d’un vídeo amb fotos dels alumnes des de la seva infància fins a l’actualitat, mostrant la seva evolució personal i acadèmica al llarg dels anys a Monlau.

A continuació, pugen a l’escenari els tutors dels grups de Batxillerat, amb qui la presentadora realitza una breu entrevista per conèixer els seus sentiments i experiències amb els seus alumnes. Seguidament, es procedeix a l’entrega de les orles als alumnes del Batxillerat Científic i Tecnològic, immortalitzant aquest moment amb una foto de grup.

La nit continua amb una emotiva actuació musical en directe a càrrec d’una alumna, que deleita als assistents amb el seu talent al violoncel. Després d’aquest gran moment musical, és el torn dels alumnes del Batxillerat Humanístic i Social de pujar a l’escenari per recollir les seves orles.

Un dels moments més solemnes de la cerimònia és l’entrega dels diplomes de matrícula d’honor als alumnes amb els millors expedients acadèmics. Un reconeixement al seu treball, constància i excel·lència durant els seus anys a Batxillerat.

Finalment, l’acte conclou amb un emotiu discurs de diversos alumnes voluntaris, que expressen la seva gratitud al centre, als professors i als seus companys per tot el suport i experiències viscudes durant la seva etapa escolar a Monlau.

La graduació d’ESO i Batxillerat de Monlau, sempre és un acte ple d’emoció i alegria. Els graduats s’acomiaden de l’escola amb un sentiment de satisfacció per haver complert una etapa important de la seva vida, i amb la il·lusió de començar una nova etapa plena de reptes i oportunitats. Des de Monlau els desitgem el més gran dels èxits en el seu futur acadèmic i personal.

Joan Segarra, professor i director de Monlau Sagrera 


× T'ajudem?