Nosaltres

Monlau, un projecte educatiu per als reptes del futur!

El Món està canviant vertiginosament. Els canvis tecnològics són el motor d’aquestes extraordinàries transformacions, però no es limiten a una parcel·la de la societat, sinó que condiciona tots els àmbits de la nostra vida.

Com ha de respondre un projecte educatiu a aquests reptes tan fascinants? Ha de canviar les seves maneres de pensar, de fer, de sentir i de ser.

Els nostres alumnes seran educats i formats per integrar-se en una societat de la qual no coneixem exactament tot el que els demandarà. El que ens porta a formar-los en un coneixement flexible, plàstic i de fàcil acomodament a qualsevol repte que se’ls presenti.

Prioritzem un model de coneixement on “el saber” està condicionat al desenvolupament del “desig de saber”, de la capacitat d’accedir als coneixements. Fomentem el treball de recerca i les capacitats comunicatives.

Generalitzem els hàbits de treballs cooperatius i la il·lusió per accedir a aprenentatges eficaços. Avaluem els èxits aconseguits i incitem a superar les dificultats.

Monlau no som punt i final, sinó el tret de sortida per a fer dels aprenentatges i del coneixement un estímul que ens acompanyi durant la resta de les nostres vides.

Som una institució familiar dedicada a l’ensenyament des de 1982.

Volem que l’alumnat que estudia a Monlau visqui els tres valors que ens defineixen com a escola, i sigui capaç d’impregnar-s’hi i prendre consciència de la seva importància. D’aquesta manera, contribuïm a formar persones íntegres en l’àmbit humà i professional.

Compromís

Assumim la responsabilitat de l’itinerari formatiu que facis a Monlau.

Rigor

La nostra metodologia es compon de processos d’anàlisi, innovació i desenvolupament,

Proximitat

Treballem amb l’alumne i famílies per atendre les seves necessitats acadèmiques i personals.

 

 

 

 

Monlau Estudis Professionals

Coneix la oferta formartiva de Formació Professional de Monlau

 

 

 

 

Monlau Repsol Technical School

Coneix els programes formatius de Monlau Competició!

/*Google Analytics*/ /*Fa clicable tot el modul anunci*/