Fa uns dies el Departament d’Educació va publicar la previsió de dates del procés de preinscripció per al curs escolar 2020-2021.

Del 23 de març a l’1 d’abril de 2020 podreu realitzar la preinscripció de l’ESO pel curs vinent de forma telemàtica.

Posteriorment, la matrícula també s’haurà de tramitar en unes dates determinades:

  • 1r curs d’educació secundària obligatòria del 16 al 22 de juny del 2020.
  • 2n curs d’educació secundària obligatòria del 29 de juny al 3 de juliol del 2020.

Per qualsevol altre dubte que us sorgeixi podeu visitar la pàgina web del Departament d’Educació, especialment important la secció de documentació i criteris de prioritat on podreu trobar tota la informació rellevant per encarar el procés.

Per tal de preparar-vos i escollir de la millor manera possible el centre per els vostres, fills i filles us recordem que el 29 de febrer celebrarem les Portes Obertes per la ESO i el Batxillerat, on podreu conèixer el projecte educatiu que ofereix Monlau. Si esteu interessats en venir, confirmeu la vostra assistència a la nostra pagina web.