fbpx

Les darreres setmanes, els alumnes de 1r d’ESO van poder gaudir de les instal·lacions del laboratori, on van realitzar les primeres pràctiques i treballs.

Abans de començar a treballar, elaborar experiments i tasques al laboratori, l’alumnat va haver de dur a terme una sèrie de pràctiques. A la primera, van elaborar una pràctica sobre la normativa del laboratori; és molt important conèixer com hem de comportar-nos per preservar la nostra seguretat, la dels companys i la dels experiments que realitzem. Aquest primer contacte va ser de gran ajut per conèixer les instal·lacions i el funcionament de l’espai de cara al futur.

Com a segona pràctica, van treballar el material que s’utilitza al laboratori, amb l’objectiu de conèixer totes les eines i materials que faran servir, així com les utilitats que tenen i com s’utilitzen.

Finalment, han pogut posar en pràctica els coneixements apresos a les darreres classes i han realitzat la tercera pràctica. Aquesta, ha consistit en la preparació d’una mostra, on mitjançant un microscopi han pogut observar l’epiteli de la ceba. Com a resultat, els alumnes han quedat molt sorpresos de veure les cèl·lules vegetals sota el microscopi, i estan molt engrescats i il·lusionats per realitzar les properes sessions al laboratori.


× T'ajudem?