fbpx

Veniu a les Portes Obertes de Monlau!

Us convidem a conèixer el nostre centre i el projecte educatiu de Monlau per a l’ESO i el Batxillerat, complint amb totes les mesures de seguretat: distància, mascareta i higiene de mans.

Dissabte 19 de febrer

De 10 del matí
a 1 del migdia.

Grups reduïts

Visites programades
cada 30 minuts

Monlau Sagrera

Carrer de Monlau 6,
08027 Barcelona.

Reserveu la visita

Segueix les passes
per reservar hora!

Confirmeu assistència!

El proper dissabte 19 de febrer de 2022 us esperem a les Portes Obertes per a l’ESO i el Batxillerat a Monlau Sagrera (Carrer de Monlau 6, 08027, Barcelona).

Hem organitzat una jornada 100% segura, en grups reduïts per donar a les famílies l’oportunitat de conèixer les nostres instal·lacions i el nostre projecte educatiu per a l’ESO, així com els Batxillerats professionalitzadors de Monlau.

Per visitar el centre serà imprescindible haver sol·licitat una visita prèvia i tenir una hora d’assistència. Hem dissenyat un procés de reserva per triar la franja més adequada. T’expliquem com fer la reserva en 5 senzilles passes. És molt fàcil!

1.- Accedeix al nostre portal de tràmits:

2.- Fes clic al botó blau: REGISTRAR NUEVA CUENTA. Recorda que el correu electrònic que utilitzis serà el teu nom d’usuari i on rebràs totes les comunicacions oficials per al procediment d’admissió a Monlau ESO i Batxillerat.

3.- Un cop registrat, rebràs un correu electrònic amb una contrasenya i ja podràs accedir. Hauràs de tornar a el portal i posar el teu correu electrònic a USUARI i la contrasenya enviada a CONTRASENYA i donar-li a ENTRAR.

4.- Un cop a dintre del portal, fes clic a l’apartat VISITES “Reservar/Modificar visites“.

5.- Una vegada accedeixis al calendari, selecciona a la columna esquerra Filtrar per curs i escull la formació en la qual estàs interessat/da (ESO o BATXILLERAT). Assegura’t que el tipus de visita sigui: PUERTAS ABIERTAS

Si el calendari està en verd et pots inscriure i si està en vermell, ja està complerta. Fes clic a la franja horària que us vingui millor i li dónes a RESERVA.

IMPORTANT:
MESURES DE SEGURETAT DAVANT LA COVID-19

Totes les visites estan organitzades per a complir amb les normes sanitàries per a la prevenció de la COVD-19 definides pel Departament d’Educació i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Per tal de garantir la seguretat durant la visita, hi ha algunes consideracions a tenir en compte:

 • Les visites seran en grups reduïts, i cada franja només admet la reserva de 3 famílies.
 • Cada reserva permet l’assistència de fins a 3 persones. Per exemple, pot assistir el futur alumne amb els seus pares, o l’alumne amb un pare i un germà, etc.
 • Durant la visita al centre serà obligatori complir les normes de seguretat del centre

No pots venir el 19 de febrer?

Fem visites informatives cada dia! Emplena el formulari i contactarem amb tu per concertar una visita o resoldre els dubtes que tinguis.


  Tria el nivell que t'interessi per al proper curs.
  Segueix-nos a Instagram!

  Al nostre perfil de Instagram trobaràs un recull de les activitats que realitzen els nostres alumnes, els esdeveniments en què participem i d’altra informació d’interès.

  @monlau_esobat

  ESO i Batxillerat

  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × T'ajudem?