fbpx

A Monlau s’imparteixen diferents tipus de Batxillerat que s’adapten a les necessitats i les expectatives dels estudiants. En aquest article t’explicarem les diferents modalitats de Batxillerat que s’imparteixen a Monlau i les seves característiques.

En primer lloc, trobem el Batxillerat de les ciències de la salut, dirigit als alumnes interessats en la medicina o la química. En aquest tipus de Batxillerat trobem assignatures de modalitat com per exemple biologia.

En segon lloc, trobem el Batxillerat científic-tecnològic, el qual s’imparteixen matèries com física, tecnologia i enginyeria entre altres. Aquests dos Batxillerats tenen en comú les matemàtiques.

D’altra banda, a Monlau també oferim el Batxillerat de ciències socials, enfocada en l’àrea de l’empresa i l’economia. En aquest tipus de Batxillerat es tracten assignatures de modalitat com geografia o empresa, i disseny de negoci.

Per últim, tenim el Batxillerat humanístic, on els alumnes aprenen sobre el món de la literatura i la història del món contemporani. Aquests dos tipus de Batxillerats tenen en comú les matemàtiques aplicades a les ciències socials.

Crea el teu itinerari amb les matèries optatives.

Cal destacar que, a més de les assignatures pròpies de cada tipus de Batxillerat, tots els estudiants de Monlau tenen la possibilitat de realitzar assignatures optatives, com ara anglès, robòtica, comunicació audiovisual, programació o gestió de les emocions entre d’altres.

Les optatives són matèries que els estudiants poden escollir lliurement per completar el seu pla d’estudis de batxillerat. Això els permet personalitzar el seu aprenentatge i aprofundir en les àrees que els interessen més. Les optatives són importants per diverses raons:

  1. Promouen l’exploració i l’interès de l’alumne/a.
  2. Són flexibles en la mesura que l’alumne/a pot triar les que li resulten més interessants.
  3. Amplien la formació en aquelles àrees que importen a l’alumne/a.
  4. Millora les seves habilitats amb enfocament pràctic i útil.

Pots consultar totes les matèries optatives anuals i trimestrals, al nostre catàleg del Batxillerat Monlau. Crea el teu itinerari de matèries i comença a dissenyar el teu futur professional!

En conclusió, des de Monlau oferim un ampli ventall d’opcions de Batxillerat, combinant modalitats i matèries optatives. D’aquesta manera, arribem a satisfer les necessitats dels i les alumnes tenint en compte què volen aprendre, quins són els seus interessos i les seves motivacions, així com els seus objectius professionals i educatius.

Si vols saber més sobre el nostre pla d’estudis per al Batxillerat i tenir més informació, visita la nostra pàgina web i sol·licita informació. Estarem encantats d’ajudar-te!


× T'ajudem?