fbpx

A Monlau més és més, per això tenim els Batxillerats professionalitzadors que vam posar en marxa fa un parell de cursos, oberts a totes les opcions a través de la orientació cap a la universitat o els cicles formatius de grau superior.

I, com ha de respondre un projecte educatiu a aquests reptes?

Obtindreu una formació i una bona educació per poder integrar-vos en una societat de la qual no coneixem exactament tot el que els demandarà. El que ens porta a crear una formació basada en un coneixement flexible, plàstic i de fàcil acomodament a qualsevol repte que se’ns presenti.

I per això mateix, amb els nous Batxillerats de Monlau pots crear el teu itinerari per tal d’adequar millor el que més t’agrada a allà cap a on vols encaminar el teu futur.

Tria el teu itinerari en els Batxillerats professionalitzadors de Monlau

El pla d’estudis consta de les assignatures de matèria comuna amb la variació d’un itinerari especialitzat amb el qual podràs escollir una assignatura de 4 hores entre: economia, història de l’art, màrqueting i publicitat, biologia humana o tecnologia industrial.

L’altra opció és escollir 2 assignatures de dues hores en 2 blocs diferents, podent triar del primer bloc entre: tècniques de laboratori, turisme, presentacions i animacions o robòtica. I del segon bloc entre: psicologia, francès, ofimàtica, programació i xarxes o taller d’escriptura.

Tot això farà que els coneixements que adquireixes siguin més duradors i eficaços, basats en coses que en realitat us poden encaminar més cap al futur.

Monlau no som punt i final, sinó el tret de sortida per a fer dels aprenentatges i del coneixement un estímul que ens acompanyi durant la resta de les nostres vides.


× T'ajudem?