fbpx

La preinscripció escolar per al proper curs 2021-22 serà del 17 al 24 de març a l’Educació Secundària Obligatòria, tant per a 1er de l’ESO com per als cursos de 2on, 3er i 4rt. El procés serà telemàtic i facilitarem un servei d’atenció a Monlau ESO- Batxillerat per a les famílies que necessitin suport.

Aquestes dates són un avançament informatiu. La resta del calendari, criteris de prioritat i documentació necessària encara no s’han publicat per al curs 21/22, però podeu consultar a la web del Departament d’Educació la informació del curs passat per una aproximació.

Per tal què les famílies pugueu preparar-vos i escollir de la millora manera possible el centre per als vostres fills i filles podeu demanar cita prèvia a Monlau per visitar el centre i poder conèixer de primera mà el nostre projecte educatiu.

Tots els interessats/des podeu omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres abans de 48 hores:
    ×

    Powered by WhatsApp Chat

    × T'ajudem?