fbpx

Un any més, des de Monlau col·laborem amb Càritas en la distribució solidària d’aliments (DISA), en la distribució solidària d’aliments (DISA). En aquesta col·laboració, el nostre alumnat porta al centre educatiu aliments per a donar-los a les persones que més ho necessiten.

Eduquem als nostres alumnes amb solidaritat

Per a Monlau la solidaritat és un valor molt important juntament amb el respecte i la igualtat. Per això, li ho transmetem sempre que podem al nostre alumnat. Cada any col·laborem amb alguna associació per a poder donar els aliments, i així treballem aquest valor tan rellevant amb els nostres alumnes.

Durant aquests dies, l’alumnat de l’ESO, Batxillerat i Formació professional, ha participat portant aliments bàsics com els llegums, llet, pasta, arròs, conserves i també productes per als més petits de la casa com per exemple bolquers. Aquests productes els han dipositat en el racó solidari de l’escola.

A més, uns altres alumnes han optat per fer una recollida de diners en classe per a anar al supermercat i omplir un carret de la compra ple de provisions.

Una vegada acabada la recollida, els aliments s’han classificat i emmagatzemat en capses de cartó, per a portar-les a les associacions que s’encarreguen de repartir-les als que més ho necessiten.

Volem agrair a les famílies i veïns per la solidària col·laboració i també al nostre alumnat per participar en aquesta causa aportant el seu granet de sorra.

Que siguin molts més!


× T'ajudem?