fbpx

Amb el recapte educatiu amb el que es va crear Monlau La Sagrera com a centre d’estudis per a Batxillerat i ESO al 1996 va néixer una nova oferta educativa que amb el nostre model pedagògic es basa en la proximitat, la innovació i l’excel·lència, bases que ens converteixen en una referència a seguir.

Els nostres alumnes de ESO i Batxillerat treuen partit a tot el seu potencial mitjançant el treball per mitjà de projectes amb principis metodològics basats en l’educació per al desenvolupament de les capacitats, amb un acompanyament pel qual orientem l’alumne en un procés d’ajuda constant i sistemàtica i amb un model de convivència que mostra que som una escola inclusiva amb tots els membres de la comunitat educativa.

L’alumnat de Monlau serà educat i format per integrar-se en una societat de la qual no coneixem exactament tot el que els demandarà. El que ens porta a formar-los en un coneixement flexible, plàstic i de fàcil acomodament a qualsevol repte que se’ls presenti en la seva vida fora de Monlau.

Tot això fa que a Monlau siguem un equip el qual lluita per fomentar el treball de recerca i les capacitats comunicatives. Generant hàbits de treball cooperatiu i la il·lusió per accedir a aprenentatges eficaços i avaluant els èxits aconseguits a Monlau i fora del centre. Ho fem des de el compromís, assumint la responsabilitat del itinerari formatiu, rigorosos amb la nostra metodologia d’anàlisi, invocació i desenvolupament i de la nostra proximitat al treballar amb l’alumne i les famílies per atendre les seves necessitats acadèmiques i personals.

Sabem que Monlau no som punt i final, sinó el tret de sortida per a fer dels aprenentatges i del coneixement un estímul que ens acompanyi durant la resta de les nostres vides.

 

 


×

Powered by WhatsApp Chat

× T'ajudem?