fbpx

Monlau participa un any més a la Copa Cangur amb la participació de 6 dels nostres alumnes.Enguany, l’organització de la Copa Cangur va suspendre aquesta activitat per la impossibilitat de barrejar equips de diferents cursos i escoles. Tanmateix, ens va arribar una convocatòria no oficial organitzada per Frederic Corrigüelas, docent de l’Insititut Nicolau Copèrnic de Terrassa que ha organitzat l’activitat per tal que l’alumnat del seu centre i d’altres poguessin participar en aquesta activitat que tant interès desperta. En total han participat 45 equips.

Entre ells participants teníem veterans que el curs passat ja van participar però també alumnat que s’hi ha afegit per primera vegada. Alguns ja estaven nerviosos aquell matí, desitjant que arribés la tarda per poder participar i veure com era realment.

Per tal de respectar les mesures covid els equips han hagut de formar-se dins dels grups bombolla, a diferència de l’any passat que es barrejaven alumnes de 2n i 3r, i de diferents classes. Han participat dos equips de 2n A, dos equips de 2n B, un equip de 3r A i un equip de 3B.

Durant l’hora que ha durat l’activitat han estat treballant de valent intentant resoldre el màxim de problemes. Es tracta de problemes matemàtics on la lògica i el raonament tenen un paper fonamental. Estem molt orgullosos de com han treballat de valent, de la il·lusió i les ganes que han posat. Ha estat complicat veure’ls participar i els darrers minuts han estat molt emocionants, l’equip de 3r B ha aconseguit empatar amb l’equip que anava primer en els darrers tres minuts de la competició! Per la seva banda, l’equip de 3r A ha quedat en tercera posició. L’alumnat de 2n, que s’estrenava en la competició també ha aconseguit bones posicions en els darrers minuts i tot i que han començat una mica desanimats perquè els semblava molt difícil.

L’equip que ha empatat amb els primers ha estat format per Hector C. , Hector, Junsheng i Elena, han estat molt entregats tota l’estona.

De 2n els que han destacat més són la Carla, Hayk, Diego i Jiasheng.

Els alumnes han mostrat un lliurament i una dedicació molt bona que ha fet que se sabessin superar i abordar l’èxit de forma molt competent.


× T'ajudem?