fbpx

Per a nosaltres la diada de Sant Jordi sempre ha estat un dia molt especial, on celebrar el dia del llibre i la fira de les roses que són símbols d’amor i de cultura. Tots coneixem la llegenda en la qual el cavaller Sant Jordi enderroca al drac i de la sang d’aquest neix un roser. Llegenda que ha estat representada en obres de teatre, llibres, dibuixos…

Malauradament l’any passat no vam poder realitzar aquesta celebració tan especial de manera presencial, però tot i així vam realitzar accions amb els nostres alumnes des de casa, com per exemple el #SantJordiChallenge on alumnes, professors i familiars podien recomanar el seu llibre preferit. D’aquesta manera, vam poder conèixer molts llibres nous i passar un confinament més divertit.

Per sort aquest any hem tingut l’oportunitat de celebrar-ho presencialment, per descomptat amb totes les mesures de seguretat implantades al nostre centre Monlau La Sagrera.

Els nostres alumnes, com cada any, van concursar amb els seus relats literaris al concurs de Sant Jordi i el mateix dia 23 vam realitzar l’entrega de premis als guanyadors, on hi havia diferents categories: català, castellà i anglès. A més, una alumna ens va sorprendre amb un relat en alemany!

A Monlau ens agrada treballar l’escriptura, ja que juga un paper molt important a l’hora de millorar les habilitats motrius i per tant la coordinació. A més ajuda a la retenció d’informació, potencia l’aprenentatge i el desenvolupament neuronal. La lectura també és un hàbit molt important a l’hora de desenvolupar un pensament crític i propi i per tant ens fa més lliures. Coma extra, ens aporta creativitat, ampliar la nostra visió del món i enriquir la nostra cultura en l’àmbit ortogràfic, gramatical…

Al vídeo que et deixem a continuació, podràs escoltar els relats guanyadors de Sant Jordi dels nostres alumnes llegits pels nostres professors. Sens dubte va ser una jornada plena de cultura, literatura i amb molt aprenentatge.


× T'ajudem?