fbpx

Aquest any passem a ser el centre adscrit de l’Escola Laia, l’escola d’educació Infantil i Primària ubicada al barri de Sant Andreu. Aquest nou acord de col·laboració amb l’escola inclou no només una adscripció que permetrà que els alumnes que finalitzen allà la Primària puguin entrar de forma directa a 1r d’ESO a Monlau, sinó també el poder compartir activitats i experiències per poder aprofitar sinèrgies entre les dues escoles.

Jaume Tamareu, el director de l’Escola Laia, va visitar el nostre centre per conèixer en profunditat el nostre model educatiu. A més, juntament amb el Director General de Monlau, Iban Ventura, van fer oficial aquest acord amb la signatura del document que ho acredita.

A partir d’aquest curs, l’Escola Laia de Sant Andreu juntament amb l’Escola Verns de Sant Martí seran les dues escoles adscrites a Monlau de cara a la secundaria. Segur que aquesta nova col·laboració entre les dues escoles serà molt profitosa.


× T'ajudem?