fbpx

Com cada any, els alumnes de 3r de l’ESO organitzen el dia de Sant Jordi que celebrem avui 23 d’abril. Aquest any, la novetat és que els beneficis recaptats per la venda de llibres i de roses aniran destinats al projecte Palante con Sarah de l’associació Somos Tu Ola.

La Sarah és una noia de Màlaga de 19 anys a la qual li van haver d’amputar les mans i els peus a causa d’una greu infecció bacteriana. A més, per culpa d’aquesta septicèmia no li funcionen els ronyons i ha de fer diàlisi.

Des de Monlau, volem aportar el nostre granet de sorra i ajudar-la. Per aquest motiu, els diners que obtinguem aquest any amb la celebració de Sant Jordi aniran destinats a la compra i el manteniment de les pròtesis que necessita (en lloc de destinar-se al viatge de fi de curs com s’ha fet cada any). Considerem que la Sarah ens necessita i és una manera de fomentar la solidaritat entre els nostres alumnes durant tot l’any.

Per això, et convidem a celebrar Sant Jordi amb nosaltres! Avui els alumnes de 3r munten una parada davant del centre on vendran roses personalitzades per ells, una gran varietat de llibres i braçalets de l’associació “Som Tu Ola”. El 100% dels beneficis aniran a ajudar a la Sarah. T’esperem!

María Mendiola

Coordinadora d’Orientacio de la ESO i Batxillerat


× T'ajudem?