fbpx

Visites informatives 2023!

Vine a conèixer les nostres instal·lacions i programa formatiu per al curs vinent. Descobreix el projecte educatiu de Monlau per a l’ESO i el Batxillerat.

Horaris flexibles

Vine a conèixer Monlau en horari de matí o tarda.

Grups reduïts

Visites programades
amb els caps d’estudi.

Centre Monlau La Sagrera

Carrer de Monlau, 6
08027 Barcelona

Reserveu la visita

Segueix les passes
per reservar hora!

Reserva la teva visita!

Si vols venir a Monlau, reserva la teva visita als horaris fixats. A Monlau hem habilitat diferents franges horàries per donar a les famílies l’oportunitat de conèixer les nostres instal·lacions i els nostres plans d’estudi per l’ESO i Batxillerat.

Per visitar el centre, serà imprescindible haver-ho programat prèviament i tenir una hora d’assistència confirmada. Hem dissenyat un procés de reserva per triar el dia i l’hora més adequats. T’expliquem com fer la reserva en 5 senzills passos. És molt fàcil!

1.- Accedeix al nostre portal de tràmits:

2.- Fes clic al botó: REGISTRAR NUEVA CUENTA. Recorda que el correu electrònic que utilitzis serà el teu nom d’usuari i on rebràs totes les comunicacions oficials per al procediment d’admissió a Monlau ESO i Batxillerat.

3.– Un cop registrat, rebràs un correu electrònic amb una contrasenya i ja podràs accedir. Hauràs de tornar al portal i posar el teu correu electrònic a EMAIL i la contrasenya enviada a PASSWORD i fer clic a ENTRAR.

4.Una vegada dintre del portal, fes clic a l’apartat VISITAS “Reservar/Modificar visitas”.

5.– Finalment, quan accedeixis al calendari, sel·lecciona a la columna esquerra Filtrar por curso i tria la formació en la qual estàs interessat/da. Assegura’t que el tipus de visita sigui: Visita informativa.

Si el calendari està en verd et pots inscriure i si està en vermell, ja està completa. Fes clic a la franja horària que et vingui millor i fes clic en RESERVA.

Vols més informació?

Tens dubtes sobre algun dels nostres cursos? Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per resoldre els teus dubtes.


  Tria el nivell que t'interessi per al proper curs.
  Segueix-nos a Instagram!

  Al nostre perfil de Instagram trobaràs un recull de les activitats que realitzen els nostres alumnes, els esdeveniments en què participem i d’altra informació d’interès.

  @monlau_esobat

  ESO i Batxillerat

  × T'ajudem?