Ya se acaba la ESO y muchos de vosotros os planteáis hacia dónde encaminar vuestra trayectoria académica. Hoy os acercamos un poco más a la formación profesional de grado medio y te indicamos 5 razones para terminar de tomar esta importante decisión, que no son tan conocidas.

 

1.Una enorme varietat d’oferta de formacions.

La formació professional ha evolucionat molt en els últims anys i existeixen més de 25 famílies professionals on poder trobar la temàtica que més t’agrada. A Catalunya podem consultar la web “queestudiar” per tal de tenir una idea més concreta.

 

2.Enfocada al món laboral.

Es tracta d’una formació de 2 anys que et capacita per al món laboral, dotant-te de coneixement tècnics i pràctics que et permetran desenvolupar una ocupació en concret. A més a més, tots els cicles inclouen un mòdul, al segon any, que et permet començar a tenir contacte amb l’empresa, el taller o el lloc on realitzaràs la teva formació.

 

3.Hi ha vida més enllà de les nostres fronteres.

¿Sabies que la formació professional és el camí que escull més del 50% de la població activa europea?. A molts països europeus, la formació professional gaudeix de millor prestigi i consideració a l’hora de trobar feina, una titulació oficial en aquest camp és, sens dubte, una porta oberta al món.

 

4.Inserció laboral.

Les ofertes de feina per a titulats, expressament en formació professional, són de més del 20% al nostre país segons l’últim informe del Ministeri de treball, mentre que els titulats en prou feines arriben a aquesta xifra.

 

5.Continuació dels estudis.

Després del Grau Mitjà pots accedir, de manera directa, al Grau Superior. Una formació també de caràcter tècnic que et permet especialitzar-te en el teu camp i accedir a millors posicions laborals, sense oblidar que després podries inclús accedir a la universitat.

 

Si vols més informació no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i podràs venir a Monlau a conèixer la nostra oferta en Grau Mitjà .

Joan Segarra

Director del centro